Νίκος Γουρζής

pastry chef - ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ 
Write your awesome label here.

Γιατί αποφάσισα να συμμετέχω στην SKILLS IN RESTAURANTING

Με εξιτάρει η ιδέα να δημιουργήσω μία προσωπική, «φανατική» ομάδα μαθητών. Μία ομάδα με την οποία θα ξεκινήσουμε από τα πιο βασικά και θα φτάσουμε έως τις πιο σύγχρονες γεύσεις και τεχνικές της ζαχαροπλαστικής. Είναι αυτό το καινοτόμο και δημιουργικό που αναζητούσα.
Ένιωθα από καιρό την ανάγκη να κάνω κάτι καινοτόμο και δημιουργικό. Η παρουσίαση της “SKILLS IN RESTAURANTING” από την Ιωάννα Σταβάρα (δημιουργού της σχολής), με ενθουσίασε με την άποψή της περί διδασκαλίας και εκπαίδευσης, αλλά και με τις προοπτικές που ανοίγει αυτή η ιδέα, τόσο για εμένα αλλά κυρίως για τους "μαθητές της".
Μέσα από την “SKILLS IN RESTAURANTING” θα έχω την ευκαιρία και τη χαρά να καταθέσω και να ξεδιπλώσω τις γνώσεις μου αλλά και τις απόψεις μου, σε όποιον έχει την ανάγκη να εμβαθύνει στην τέχνη της ζαχαροπλαστικής.
Επέλεξα να είμαι κι εγώ μέλος της ομάδας των εισηγητών της “SKILLS IN RESTAURNTING”, γιατί μου δίνει τη δυνατότητα και την ευκαιρία να διδάξω με τον δικό μου τρόπο.

1. Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΑΡΤΕΣ

Το πρώτο μου διαδικτυακό μάθημα για την Skills In Restauranting έχει ως πρωταγωνιστή τις τάρτες. Επέλεξα τις τάρτες γιατί είναι από τις πιο απαραίτητες βάσεις που οφείλει να γνωρίζει ένας ζαχαροπλάστης ή μάγειρας - ζαχαροπλάστης και γιατί τις αγαπάει το κοινό πάρα πολύ. 

Write your awesome label here.

2. Μους σοκολάτας με crispate ξηρών καρπών και cremeux φρούτων.

Το δεύτερο μάθημα ζαχαροπλαστικής στην Skills In restauranting είναι αφιερωμένο στις μους σοκολάτας και το δημιουργήσαμε μαζί με τον συνάδελφο Μιχάλη Σαράβα.  Για το συγκεκριμένο μάθημα δημιουργήσανε μία νέα βάση - τεχνική, το crispate. Με τον Μιχάλη Σαράβα σας παρουσιάζουμε ένα μάθημα με πολλές τεχνικές και παρασκευές και φυσικά με όλες τις λεπτομέρειες και όλα τα μυστικά μας. 
Write your awesome label here.

Επικοινωνήστε μαζί μου.

ΟΝΟΜΑ/First Name
ΕΠΩΝΥΜΟ/Last Name
E-mail address
ΜΗΝΥΜΑ/Note
Thank you!
Created with / Δημιουργός.