Σκοπός μας είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών που πάντοτε θα ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών και των συνεργατών της.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ: σε μόνιμη αναζήτηση και διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων μας.
ΠΕΛΑΤΕΣ:Ξενοδοχειακές Μονάδες, Εστιατόρια, Ψητοπωλεία, Πιτσαρίες, Catering, Τροφοδοσίες Πλοίων,
Logistics, Βιομηχανίες Τροφήμων, Φούρνοι, Αναψυκτήρια, Καφετέριες

Η εταιρία

Η Καρακατσάνης Α.Ε. με κινητήριο δύναμη την προσαρμογή στις σύγχρονες τάσεις της αγοράς κατόρθωσε να εξελιχθεί με ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης και έτσι να αναγνωρίζεται σήμερα ως μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες στον κλάδο εισαγωγής και εμπορίας τροφίμων στη περιοχή της Θεσσαλίας και των Σποράδων..

Στρατηγική

Ένα από τα βασικά στρατηγικά πλεονεκτήματα της Καρακατσάνης Α.Ε. που αποτέλεσε ζωτικό παράγοντα στη μέχρι τώρα πορεία της στο χώρο είναι ότι δεν υπήρξε ποτέ στατική.
.Για το λόγο αυτό επενδύουμε στη δημιουργία υποκαταστημάτων ( Σκιάθο(2014), Σκόπελο(2014), Λάρισα(2016) ) προκειμένου η σχέση μας με τους πελάτες να γίνεται αμεσότερη και πιο αποδοτική..

Ο σκοπός

Σκοπός μας είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών που πάντοτε θα ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών και των συνεργατών της. Για το σκοπό αυτή η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένα στελέχη, σε όλες τις βαθμίδες, προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες προσδοκώντας στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη μέσω της παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Δομή

Η ευέλικτη δομή της και η διαρκής παρακολούθηση των εξελίξεων της ευρύτερης αγοράς, μας παρέχει τη δυνατότητα συνεχούς προσαρμογής στις σύγχρονες τάσεις αλλά και τις επιμέρους απαιτήσεις των πελατών μας .

Στείλτε ένα μήνυμα για την εταιρία
FOOD SERVICE ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ.

ΟΝΟΜΑ
ΕΠΩΝΥΜΟ
E-mail 
ΜΗΝΥΜΑ
Thank you!

Ακολουθήστε  

Created with