Δημήτρης Δημητριάδης

executive chef - ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ 
Write your awesome label here.

Γιατί αποφάσισα να συμμετέχω στην SKILLS IN RESTAURANTING

Ο κατάλληλος μαθητής για τα μαθήματά μου είναι ο νέος σε εμπειρίες μάγειρας, που επαγγελματικά βρίσκεται στο στάδιο να εδραιώσει τη θέση του στο χώρο χτίζοντας τη μαγειρική του ταυτότητα & προσωπικότητα.
Γιατί αποφάσισα να συμμετέχω στη SKILLS IN RESTAURANTING
Όταν η δημιουργός της Skills In Restauranting (Ιωάννα Σταβάρα), μου παρουσίασε το όραμά της, πίστεψα σε αυτό και είπα σχεδόν αμέσως ναι. Για μένα σημασία έχουν οι άνθρωποι που δημιουργούν κάτι και κατόπιν το τι δημιουργούν.
Έτσι κι εγώ, θα δημιουργήσω την πρώτη μου σειρά διαδικτυακών μαθημάτων στη Skills In Restuaranting.
Η πρώτη αυτή σειρά μαθημάτων μου θα απευθύνεται στις νέες γενιές μαγείρων. Συναδέρφους μου δηλαδή που χρειάζονται γερές βάσεις. Με μία κατανοητή και άμεση διδακτική μέθοδο.
Από τη θεωρία στην πράξη και μετά στην εξέλιξη και την αξιοποίηση των γνώσεων που θα αποκτήσουν οι μαθητές μου.
Μία συνεχής ροή γνώσεων που από την επόμενη ημέρα θα μπορούν να γίνουν πράξεις. Αυτός θα είναι ο στόχος μου.
Ο κατάλληλος μαθητής για τα μαθήματά μου είναι ο νέος σε εμπειρίες μάγειρας, που επαγγελματικά βρίσκεται στο στάδιο να εδραιώσει τη θέση του στο χώρο χτίζοντας τη μαγειρική του ταυτότητα & προσωπικότητα.
Η ηλικία δεν έχει σημασία. Σημασία έχει η αγάπη και η αφοσίωση στο επάγγελμα.
Θα τα λέμε συχνά και μέσα από άρθρα και συμβουλές που θα σας στέλνει η Ιωάννα Σταβάρα εκ μέρους μου.
Στη Skills In Restauranting ξεκινάμε να χτίζουμε τη βάση δεδομένων της σχολής μας, με τη συλλογή βιογραφικών σας. Έτσι μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας. Όποτε θα έχετε αλλαγές στο βιογραφικό σας μπορείτε να τις στέλνετε με ηλεκτρονικό μήνυμα.  

Νέα εποχή στην Ελληνική κουζίνα με πέντε πιάτα.

Μέσα από το πρώτο μου διαδικτυακό μάθημα με τίτλο "ΠΕΝΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΙΑΤΑ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ" ο μαθητής θα έχει την ευκαιρία να διδαχθεί τη στρατηγική σκέψη για να μεταφέρει την Ελληνική παράδοση σε ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ συνταγές, γεύσεις και παρουσίαση πιάτων.
Ένα μενού πέντε πιάτων, απλό και κατανοητό, με ξεκάθαρο γευστικό αποτέλεσμα, που θα αποδοθεί χωρίς πολλές & απαιτητικές τεχνικές "ενώ μεταξύ μας δεν θα υπάρχουν μυστικά ".
Εκείνο που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι ότι στο πρώτο μου διαδικτυακό μάθημα θα παρουσιάσω ένα εντελώς νέο και καινοτόμο προϊόν.
Έχουμε επιλέξει τα μαθήματά μου να περιέχουν πληροφορίες για τα προϊόντα και τη διαχείρισή τους, απλές τεχνικές, οδηγίες και συμβουλές για το πως πρέπει να προετοιμάζουμε τα πόστα μας.
Έχουμε επίσης επιλέξει όλες οι γνώσεις, να σας μεταφέρονται ενώ θα μαγειρεύουμε.
 Τα γυρίσματα είναι σε πραγματικό μαγειρικό χρόνο, έτσι ώστε να μπορεί ο μαθητής να εκτιμήσει σωστά, εάν η οποιαδήποτε συνταγή έχει επιλέξει για το μενού του, θα είναι η κατάλληλη για τον δικό του τρόπο λειτουργίας, του χρόνου προετοιμασίας και εκτέλεσης που απαιτείται. 
Write your awesome label here.

Ακολουθήστε με 

Επικοινωνήστε μαζί μου.

ΟΝΟΜΑ/First Name
ΕΠΩΝΥΜΟ/Last Name
E-mail address
ΜΗΝΥΜΑ/Note
Thank you!
Created with / Δημιουργός.