Γιάννης Στανίτσας

executive chef - ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ 

Γιατί αποφάσισα να συμμετέχω στην SKILLS IN RESTAURANTING

Ο κατάλληλος μαθητής για τα μαθήματά μου είναι ο μάγειρας εκείνος που βλέπει τη μαγειρική επαγγελματικά και έχει αποφασίσει να σταδιοδρομήσει φωτίζοντας την προσωπική του μαγειρική ταυτότητα κι έτσι να δημιουργήσει ένα κοινό που θα τον ακολουθεί για τη μοναδικότητά του.
Ο κύριος λόγος για τον οποίο αποφάσισα να συμμετέχω στη διδακτική ομάδα της SKILLS IN RESTAURANTING είναι γιατί μου δίνετε η ευκαιρία να διδάξω – μεταφέρω τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου στους συναδέλφους μου με έναν τρόπο ανεξάρτητο. Χωρίς την πίεση μίας συγκεκριμένης καθοδήγησης. Έτσι μου δίνεται η δυνατότητα να ξεδιπλώσω την διδακτική μου προσωπικότητα με τον τρόπο που εγώ θεωρώ σωστό.
Μελετώντας την ιδέα της Ιωάννας Σταβάρα πείστηκα ότι κάτι διαφορετικό συμβαίνει, κάτι καινοτόμο. Μία κοινότητα επαγγελματιών που θα επικοινωνούν μεταξύ τους, ιδέες, γνώσεις, εμπειρίες και καινοτόμες προτάσεις.
Αγαπώ και ερευνώ φανατικά τα Ελληνικά προϊόντα εδώ και χρόνια και για το λόγο αυτό επέλεξα την κατηγορία ΠΡΟΙΟΝΤΑ ως θεματική στη δημιουργία των διαδικτυακών μαθημάτων μου.
Τα μαθήματά μου θα έχουνε τη μορφή μικρών ολοκληρωμένων μενού, με πρωταγωνιστές συγκεκριμένα προϊόντα κάθε φορά.
Ανυπομονώ να γνωριστώ με τους μαθητές μου μέσα από τη SKILLS IN RESTAURANTING σε μία διαδραστική επικοινωνία κι έτσι να προχωράμε όλοι μαζί επαγγελματικά.
Σκοπός και στόχος μου είναι μέσα από τα διαδικτυακά μου μαθήματα να εμπεδώσουμε όλες τις πληροφορίες, να γευτούμε όσο πιο πολλά Ελληνικά προϊόντα γίνεται και να εμπλουτίσουμε τα μενού μας με συνταγές που θα μπορούν να σταθούν επάξια στο παγκόσμιο γαστρονομικό σκηνικό.

Επικοινωνήστε μαζί μου.

ΟΝΟΜΑ/First Name
ΕΠΩΝΥΜΟ/Last Name
E-mail address
ΜΗΝΥΜΑ/Note
Thank you!

Ακολουθήστε με 

Created with