ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ tritordeum ; 
Είναι ένα ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΟ που ήρθε για να μείνει. Είναι το αποτέλεσμα μιας φυσικής διασταύρωσης – μιας παραδοσιακής πρακτικής που εφαρμόζεται από την αρχή της γεωργίας. Δεν είναι ΓΤΟ (GMO). Είναι καταχωρημένο ως νέο καλλιεργούμενο είδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η φιλοσοφία του Tritordeum βασίζεται στον σεβασμό των αρχών της βιώσιμης γεωργίας.
Write your awesome label here.

Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Είναι απόγονος ενός σκληρού σιταριού και ενός κριθαριού από τη Χιλή και την Αργεντινή. Το ιδιαίτερο όνομα του προέρχεται από τη συγχώνευση του λατινικού ονόματος του πατέρα του (Triticum) και της μητέρας του (Hordeum).
Είναι το αποτέλεσμα μιας φυσικής διασταύρωσης – μιας παραδοσιακής πρακτικής που εφαρμόζεται από την αρχή της γεωργίας. Δεν είναι ΓΤΟ (GMO). Είναι καταχωρημένο ως νέο καλλιεργούμενο είδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Από τη στιγμή που ο καρπός μετατραπεί σε αλεύρι, αρχίζει η μαγεία.
Το Tritordeum είναι ένα καινοτόμο δημητριακό που σας επιτρέπει να δημιουργείτε όλα τα είδη ψωμιών, γλυκών, ζαχαρωδών και άλλων ψημένων προϊόντων.
Πολλοί τεχνίτες αρτοποιίας έχουν ήδη εισαγάγει το Tritordeum στην γκάμα τους σε υγιεινά προϊόντα. Είναι ο τέλειος σύμμαχος για όσους αναζητούν υγιεινά και βιώσιμα είδη αρτοποιίας.έλος, το κρασί παλαιώνει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. 

ΥΓΕΙΑ

Κάθε μέρα συνειδητοποιούμε όλο και πιο πολύ πως είμαστε αυτό που τρώμε.
Το Tritordeum είναι ένα υγιές δημητριακό για τη Μεσογειακή διατροφή μας.
Το Tritordeum έχει περισσότερες φυτικές ίνες, λουτεΐνη και ολεϊκό οξύ από το μαλακό σιτάρι. Ιδανικό για τα μάτια, την εντερική και την καρδιαγγειακή υγεία. Η γλουτένη του είναι πιο εύπεπτη και δεν δημιουργεί την αίσθηση φουσκώματος, αλλά δεν είναι κατάλληλη για τους πάσχοντες από κοιλιοκάκη.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ

Το Tritordeum προσφέρει μια μοναδική εμπειρία των αισθήσεων.
Το άρωμά του είναι ευχάριστο, η γεύση του είναι γλυκιά με ένα ελαφρύ άγγιγμα ξηρών καρπών και το ελκυστικό χρυσό του χρώμα (χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε λουτεΐνη) καθιστά εύκολη την αναγνώρισή του στο ράφι.
Ζήστε την εμπειρία σας μαζί του!

Το tritordeum

Επιλέχτηκε από την μαγειρική ομάδα της SKILLS IN RESTAURANTING και τον executive chef Δημήτρη Δημητριάδη, στο διαδικτυακό μάθημα με τίτλο: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΙΑΤΑ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ 
Σας προτεινουμε

Επισκεφτείτε το website του TRITORDEUM

Στείλτε ένα μήνυμα για να επικοινωνήσετε με τους υπευθύνους του tritordeum.

ΟΝΟΜΑ/First Name
ΕΠΩΝΥΜΟ/Last Name
E-mail address
ΜΗΝΥΜΑ/Note
Thank you!
Created with